Marka Oluşturma

marka oluşturma ajansı

Farkındalık yaratan benzersiz markalar oluşturuyoruz.

İster mevcut bir kimliğin yenilenmesi ister daha kapsamlı bir stratejik marka uygulaması olsun, amacımız müşterilerimizin benzersiz markalar oluşturmalarına yardımcı olmak.

Marka oluşturma aşamasında yapılan tüm çalışmalar için belirli bir bakış açısını korumak kritik öneme sahiptir. İşiniz ürünle/hizmetle ilgili olsa bile, markanızın duygusal bir anlatıya sahip olması gerekir. Güçlü markalar, bir ürün/hizmet büyük bir amaca bağlandığında ve insanlarla buluştuğu noktada ortaya çıkar.

Cresa Digital olarak marka oluşturma için dijital merkezli bir yaklaşım sağlıyoruz. Net bir marka ve iletişim stratejisi oluşturmak için mevcut marka içeriğini ve marka beklentisini ele alarak kitle davranışlarını ve ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz.

Profesyonel markalaşma.

bursa marka oluşturma ajansı

Marka oluşturmanın uygun bir tanımı yoktur. Ancak birçok pazarlamacıya göre, müşteri değerinin iletilmesi ve yaratılmasıdır. Müşterinin işletmenizle etkileşim kurarken hissettiği ve deneyimlediği tüm bileşenleri içerir. Başka bir deyişle, farklı promosyon stratejileri ve kampanyaları kullanarak marka değeri üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.

marka oluşturma

Markalaşma olmadan, işletmeniz sadece isimsiz ve meçhul bir organizasyon olacaktır. İnsanlar sizi kalabalığın arasından seçemeyecek ve hayatta kalmak bir mücadele olacaktır.

Ancak bir marka oluşturma ile, bir işletme için inanılmaz şeyler yapabilir.

Markalaşma, fiyatlarınızı artırmanıza, müşterilerinizle güven oluşturmanıza ve insanların daha fazlası için geri gelmesini sağlamanıza olanak tanır. Markanız sizin itibarınızdır; bu nedenle sıfırdan bir marka oluşturma için doğru adımları atmanız gerekiyor.

Marka tasarım ilkelerimiz olan keşif, konumlandırma, oluşturma, uygulama ve sonuçlara uygun yenilikçi çözümler sunarak markanızı ifade etmek için izleyici bağlantılarını, marka gerçeklerini ve yeni fırsatları ortaya çıkarıyoruz. Bu süreçte tüm temas noktaları için UX/UI tasarımlar, kampanyalar, içerik stratejileri ve CRM gibi marka dinamiklerini etkileyici bir hikaye ve stratejik konumlandırma ile destekliyoruz.

Markanızın güçlü yönlerine, hedeflerine ve müşterilerinize sağladığınız benzersiz değere odaklanarak markalaşma sürecinizi yönetiyoruz. Müşteri yolculuğunuz hakkında detaylı bir anlayışa sahip olarak maksimum etki anlarında markanızın mümkün olan en iyi konumlandırılmasını yaparak müşterilerinize doğru yerde, doğru zamanda, doğru mesajla ulaşmanızı sağlıyoruz.

Marka Oluşturma

  • Marka mimarisi
  • Marka denetimi
  • Marka + ürün adlandırma
  • Marka hikayesi
  • Marka mesajı
  • Marka sloganı
  • Marka imajı

cresa
digital.
cresa
digital.

İşletmenize / markanıza
nasıl yardımcı olabiliriz?

İşbirlikli proje deneyimimiz tasarım, dijital pazarlama ve SEO’dan markanızın stratejisine ve gelişimine kadar uzanan keyifli bir yolculuktur.